ENDONEXT™ - Еволюция на откриването на ендотоксини

С над 50 годишен опит в микробиологичната диагностика, bioMérieux разбира предизвикателствата, с които производителите се борят, когато става въпрос за осигуряване на безопасността и качеството на продуктите.

Тестовете за откриване на ендотоксини ENDONEXt™ извеждат на ново ниво контрола на качеството на фармацевтичните продукти, като са по-интелигентни, по-устойчиви.

Въз основа на рекомбинантния C фактор (rFC), технологията ENDONEXt не само елиминира необходимостта от събиране на кръв от рак подкова - но цялата лаборатория става по-ефективна.

Притежавайки 100% специфичност в откриването на ендотоксини, ENDONEXt предлага последователни резултати от партида на партида и рационализирани работни процеси, осигурявайки надеждност на резултатите по време на производството, от контрола по време на процеса, до тестовете на крайния продукт, дори и за най-предизвикателните матрици.

  • Устойчив RFC без използването на кръв от рак подкова
  • 100% специфичност за ендотоксини - няма фалшиви положителни резултати, дължими на β-Глюкани
  • Производството на рекомбинантен фактор осигурява висока консистенция на резултатите от всяка партида
  • Анализа на крайната точка на флуоресценция в микроплочи с 96 контейнера
  • Валидиран в съответствие със стандартните критерии за тестване на фармакопеята за Бактериални Ендотоксини

С широка гама от иновативни решения, bioMérieux помага за контрола на качеството на фармацевтичните продукти по-точно и по-ефективно от всякога.

Нашите продукти не само позволяват по-бързо и по-точно тестване, но също така участват в оптимизирането на работния поток в лабораторията, в поддържането на съответствие с регламентите и за растеж на производителността.