SARS-COV 2 от повърхности

imagine

Нашият партньор, ProGnosis Biotech разшири портфолиото си от продукти за тестване на COVID-19 чрез разработване на бърз тест, който открива вируса върху общите повърхности.

Бързият тест Surface Ag 2019-nCov, използва прост, пряк и иновативен метод, откривайки нуклеокапсидните протеинови антигени (NP) на SARS-CoV-2 в хранителни опаковки и върху повърхностите на обикновените материали, които се използват във всяка работна среда като плотове, бюра, дръжки за вратите, клавиатури и метални екрани, пластмаса, стъкло, хартия и неръждаема стомана.

Благодарение на простия и директен протокол, тестът не изисква специално оборудване и произвежда резултати в реално време само за 10 минути!

Rapid Surface Ag 2019-nCov може да се превърне в ценен инструмент за хранително-вкусовата промишленост, осигурявайки прост, надежден и рентабилен начин за наблюдение на подходящата хигиена, за поддържане на верига за доставки на храни без COVID.

Освен това тестът може да се използва в множество сектори, позволявайки на компаниите да наблюдават и намалят разпространението на COVID-19 в своите съоръжения и в крайна сметка да поддържат безопасна работна среда.

С този нов продукт разширяваме гамата от решения Mediclim, предложени на нашите партньори от хранително-вкусовата промишленост, лабораториите за тестване на води и всички индустриални сектори, насочени към създаване на безопасни потребителски продукти и ограничаване и наблюдение на разпространението на вируса.